Reaal Dronten
Reaal Dronten ©maartenheijenk.nl

Wedstrijd twee levert Reaal Dronten een nederlaag op

DRONTEN - Reaal Dronten heeft maandagmiddag haar tweede wedstrijd van dit paasweekeinde niet weten te winnen. Op eigen terrein verloren de Drontenaren met 1-2 van CSV '28. Een penalty van Jabir Mazouz was beslissend.

Zaterdag won Reaal nog wel, maar maandag zat dat er ook niet echt in. Zeker in de eerste helft had CSV het betere van het spel en daardoor kwamen de Zwollenaren ook op voorsprong. Via Kevin Valk kwam Reaal nog voor de rust wel weer langszij, maar uiteindelijk lukte het niet om door te pakken.

CSV kreeg kort na de rust een strafschop en die bleek beslissend. Jabir Mazouz benutte het buitenkansje en diende daarmee Reaal een nederlaag toe. Door die verliespartij kan Swift '64 zaterdag mogelijk al kampioen worden. Als het zelf wint van Zalk en Zwolsche Boys wint niet van Kampen, is de titel een feit.