Bizarre slotfase helpt Swift '64 toch nog langs Zwolsche Boys

SWIFTERBANT - Het thuisduel met Zwolsche Boys leek voor Swift '64 zaterdag uit te draaien op een 2-1 nederlaag, maar niets bleek minder waar. In een bizarre slotfase zorgden Robbin Posthuma en Lloyd Meijboom alsnog voor een 3-2 overwinning.

Swift moest alles uit de kast halen om Zwolsche Boys over de knie te leggen, want de Zwollenaren bleken een pittige tegenstander. Binnen tien minuten keek Swift ook al tegen een ruime achterstand aan, want via Lodewijk de Vries en Lennart Prins maakte Zwolsche Boys al twee goals.

Jeffrey van den Brakel deed voor de rust al wel iets terug, maar daarna leek het niet meer goed te komen. Swift vocht voor wat het waard was, kreeg ook kansen, maar bij het aanbreken van de slotminuut stond het nog altijd 1-2. Dat veranderde toch nog, en hoe.

Ommekeer

In de laatste minuut van de officiële speeltijd kreeg Swift een strafschop en die werd benut door Robbin Posthuma. Het werd echter nog gekker, want de thuisploeg ging zelfs met de overwinning aan de haal. Lloyd Meijboom werd uiteindelijk de matchwinner, hij zorgde drie minuten in blessuretijd voor de winnende 3-2.

Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 21 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 22 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 22 uur geleden