Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Haringparty Dronten is weer een mooi feest: „Ik wist niet dat het zó leuk was” (12 foto's)

Algemeen

DRONTEN - De haringparty van de Rotaryclub Dronten beleefde vanmiddag op het Meerpaalplein haar derde editie. „De reacties zijn positief, ik hoor van mensen die er voor ’t eerst zijn dat ze aangenaam verrast zijn. Die zeggen: ik wist niet dat het zó leuk was”, zegt organisator Peter Rinkel.

„Ik ben blij dat het droog is en ik hoop dat het droog blijft”, klinkt het aan het begin van de haringparty. Rinkel vertelt dat er wat kleine dingen anders zijn dan voorgaande jaren: „Iedere keer probeer je wat te verbeteren, maar de grote lijnen houden we vast. De afgelopen twee jaar was het een succes, dus je moet het niet totaal anders gaan doen.”

Geert Popkema Jeugdfonds

Het grootste deel van de opbrengst gaat naar het Geert Popkema Jeugdfonds. „Over twee weken weten we pas wat het heeft opgeleverd, want er zijn natuurlijk ook kosten aan verbonden”, vertelt de organisator.

Vorig jaar bleef er 37- à 38.000 euro over. „Eerlijk gezegd doe ik het dit jaar ook wel voor iets minder, want vorig jaar was het wel heel extreem. Toen hadden we het meest ideale weer dat je kon bedenken”, besluit Peter Rinkel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Henk Noome
Henk Noome volgt Maarten Vrolijk op als voorzitter Hospice Dronten 7 uur geleden
Vliegersmonument op het Meerpaalplein.
Wat is er zondag te doen? Bevrijdingsdag, gamefestival, bingo, Ketelmeer op tv 8 uur geleden
Een typische setting voor 'Gluren bij de Buren'.
Podiumkunst bij de Drontenaren thuis: "Variërend van een coverband tot rock" 8 uur geleden