Een Briljante Look
Een Briljante Look eigen foto

Beautysalon ā€˜Een Briljante Lookā€™ nieuw bij Leisure World: ā€žEcht even de tijd vergetenā€

Algemeen

DRONTEN - Gelinde van Eijk-Beltman opent vandaag (vrijdag 16 november) haar eigen spa beautysalon in Leisure World aan Het Spaarne 71 in Dronten. Het bedrijf heeft als naam ā€˜Een Briljante Lookā€™ gekregen.

Gelinde van Eijk-Beltman is al jaren bezig met schoonheid en alles wat daarbij hoort. Ze is opgeleid tot schoonheidsspecialiste en heeft bij verschillende beautybedrijven gewerkt.

Haar passie voor de schoonheidsbranche en make-up heeft een tijdje op een lager pitje gestaan omdat ze werkte bij het bedrijf van haar ouders. ā€žIk wilde graag iets doen in Dronten wat ik kan combineren met de opvoeding van een kindā€, vertelt Gerlinde over de start van haar bedrijf, ā€žIk heb verschillende opfristrainingen gedaan en uiteindelijk de opleiding visagie gevolgd.ā€

Lichaamsbehandelingen

Naast make-up en het zetten van wimperextensions geeft ze ook lichaamsbehandelingen. ā€žIk geef alle behandelingen zelf en heb dus geen personeelā€, vertelt Gelinde. Wel werkt ze in Een Briljante Look samen met Piura, een Nederlands bedrijf met huidverzorgingsproducten gemaakt van natuurlijke ingrediĆ«nten.

ā€žVerzorging komt van binnen en buiten. Daar hoort natuurlijk ook een stukje ontspanning bijā€, is de overtuiging van Gelinde, ā€žIk vind het heel belangrijk dat de klant zich bij mijn salon kan ontspannen en echt even de tijd vergeet.ā€

Afbeelding
Grasmaaiers gestolen bij diverse boerderijen in Swifterbant en Biddinghuizen 16 uur geleden
De ijsbaan in Dronten.
Gemeente verandert naam Eskimolaan: "Werd als racistisch ervaren" 22 uur geleden
Afbeelding
Twintig maanden cel na bankhelpdeskfraude bij oudere in Dronten 23 uur geleden