Afbeelding

Reclame op nieuwe koelbus Voedselbank Dronten

Algemeen

Na vele jaren heeft de Voedselbank Dronten de oude bus vaarwel moeten zeggen. Elke dag van Meppel via Kampen naar zijn werkgebied Dronten-Biddinghuizen-Swifterbant-Lelystad zorgde voor heel veel kilometers. Ook al stuurde onze chauffeur Joop altijd voorzichtig en valt het afscheid zwaar, er komt een nieuwe bus. Dit wordt een Mercedes Sprinter. Wensink is de leverancier.

Maar zonder sponsors is dit niet mogelijk. De Voedselbank is dan ook al enige tijd bezig om sponors te vinden die een mooie financiele bijdrage kunnen leveren door hun reclame aan te brengen op de bus. Solana in Dronten zal alle reclames op onze bus zetten. Solana stuurt hier geen rekening voor, maar laat zich betalen door zijn eigen reclame op de bus. Op dit moment mogen we spreken van een succes, al zijn er nog een paar plaatsen vrij. Indien u deze plaats graag zou willen claimen als Drontse ondernemer, belt u dan met Peter Brands op 06-14992102.

Op dit moment hebben zich de volgende sponsors gemeld:

Aanrechtfabriek.nl; De Bankenloods.nl ; Pitstop Carwash Flevoland; Bakkerij Tietema; SuperTank; Autobedrijf Van Gorkum; Van Woneren (de natuurlijke drogist); Jumbo Dronten; Solana.

Als ondernemer en sponsor krijgt u naast de reclame op de bus gedurende het gehele jaar op verschillende momenten media aandacht. Wij zoeken verbinding met u om een groeiende groep inwoners gezond te laten eten. Steun ons.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 18 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 18 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 19 uur geleden