Afbeelding

Opening Dorcas-Winkel zaterdag 11 mei

Algemeen

Opening Dorcas Winkel 11 mei

Dronten - A.s. zaterdag 11 mei wordt de nieuwste Dorcaswinkel geopend. Het is alweer de 33e winkel in Nederland. Burgemeester Ineke Bakker gaat op passende wijze om 11 uur de opening verrichten. De deuren van de kringloopwinkel aan de Dieze 30 in Dronten West zijn dan geopend tot 16 uur. Ieder uur zal er een verloting gehouden worden, waarbij mooie prijzen beschikbaar zijn gesteld door Dronter bedrijven. De trekkingen zullen worden verricht door de Dorcas-directeur van Roemenië Attila Duray. Voor de kinderen is er een grabbelton.

Verkoop en inname

Bruikbare en verkoopbare goederen zoals bijvoorbeeld kleding, boeken en huisraad kunnen bij de winkel worden ingeleverd waarna deze verkocht worden. Met het geld dat daarmee wordt verdiend ondersteunt de winkel projecten van Dorcas. Laat u verrassen door het aanbod van deze nieuwe winkel.

Nieuwe vrijwilligers gezocht

Om een zo groot mogelijk deel van de opbrengsten ten goede te laten komen aan de allerarmsten, wordt de Dorcas winkel uitsluitend door vrijwilligers gerund. Hiervoor zijn ze nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Met het werken in een Dorcas winkel draagt u bij aan het verbeteren van de leefomstandigheden van de allerarmsten. Daarbij is het ook nog eens een erg leuke en sociale bezigheid.

Informatie
Openingstijden van de winkel zijn woensdag t/m zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Het telefoonnummer van de winkel is 0321 820428, bereikbaar tijdens de openingsuren van de winkel. U mag ook een e-mail sturen naar dorcaswinkeldronten@dorcas.nl

Meer informatie over de Dorcas-winkels kunt u lezen op www.dorcaswinkels.