Snollebollekes op het Meerpaalplein
Snollebollekes op het Meerpaalplein ProDronten

Meerpaaldagen: Meezingen, meedeinen en flink hossen ‘Links Rechts’

Algemeen

DRONTEN - Snollebollekes maakte er gisteravond een feestje van op het Meerpaalplein, net als de bands Proost, One Two Trio en Helemaal Hollands: „Wat een feest! Het was volop meezingen, meedeinen en lekker dansen.”?

Verslag geschreven door de organisatie van de Meerpaaldagen

Wat een feest was het vrijdagavond op het Meerpaalplein in Dronten. Deze avond stond in het teken van veel (Hollandse) hits en heel heel heel veel energie. Het was al vroeg in de avond flink druk in de tent en de sfeer zat er al snel goed in. Het was een avond die de boeken in gaat als de een van de succesvolste avond van de Meerpaaldagen ooit.

DJ Ricky Corony

Met een fantastische Seniorenmiddag met Saskia & Serge nog op het netvlies, beet DJ Ricky Corony wederom het spits af voor het muziekprogramma van vrijdag 9 augustus. Vooral de jonge bezoekers en hun ouders/verzorgers kwamen op dit optreden af.

Al snel werd het goed druk op het Meerpaalplein voor een muziekprogramma dat vooral in het teken stond van de Snollebollekes. Voordat zij echter de revue passeerden werd het publiek op eigenzinnige en energieke wijze flink opgewarmd door een paar fantastische bands, te weten Proost, One Two Trio en Helemaal Hollands.

Meedeinen

Wat een feest! Het was volop meezingen, meedeinen en lekker dansen. Deze bands wisten stuk voor stuk met hun bruisende en energieke optreden en interactie met het publiek de boel op z’n kop te zetten.

De tent stond al flink op zijn kop voordat de hoofdact van 2019; Snollebollekes het podium betrad. Toen dit onder luid applaus gebuurde ging het dak er af. Het was de kers op de taart en het feest was compleet. Het publiek ging van ‘links naar rechts’ en feest was het vrijdag zeker op het Meerpaalplein in Dronten!

Zaterdag

Zaterdag is het de derde maar ook alweer laatste dag van de Meerpaaldagen 2019. Er zijn ook deze dag weer volop (sport)activiteiten te ondernemen in het centrum van Dronten. Even genieten van een kop koffie/thee of koopjes najagen op de braderie kan net als vrijdag ook.

Het muziekprogramma begint net als vrijdagavond al vroeg met de Telekids Discoshow. Om 21.00 uur is het vervolgens de beurt aan de Drontense band Suit Up. Ze staan op zaterdagavond op het hoofdpodium.

Daarna is het tijd voor Die Verruckte Stunde van 538 uur en de Koning van de Polonaise: Ronnie Ruysdael. De eer is aan Starstruck om met een spetterende show de 28e editie van de Meerpaaldagen af te sluiten.

Meerpaaldagen