KeJe, Fris Cityspa en Bureau LWPC winnen ondernemersprijzen gemeente Dronten
KeJe, Fris Cityspa en Bureau LWPC winnen ondernemersprijzen gemeente Dronten © Mischa Massink

KeJe, Fris Cityspa en Bureau LWPC winnen ondernemersprijzen gemeente Dronten

Algemeen

DRONTEN - KeJe Horren & Raamdecoratie is door Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) uitgeroepen tot toponderneming van het jaar 2019. Tijdens het nieuwjaarsfeest in De Meerpaal gingen de overige prijzen naar Fris Cityspa (detaillist) en bureau LWPC (talent).

Jurylid Robert Elshof reikte de prijs uit aan KeJe Horren & Raamdecoratie. Het bedrijf van eigenaar Rob Dolman mag de gemeente Dronten vertegenwoordigen bij de jaarlijkse uitreiking van de Flevopenningen in februari in Lelystad.

Burgemeester Jean Paul Gebben reikte de prijs uit aan detaillist van het jaar. Jurylid Jannie van den Berg van MKB Doorgaan overhandigde Liane Wolfert van Bureau LWPC uit Swifterbant haar prijs. Zij werd uitgeroepen tot talent vanwege het innovatieve karakter van haar onderneming.

Cheque

De negen genomineerde bedrijven zijn allemaal bezocht en beoordeeld door de jury. De winnaars ontvingen een wisseltrofee en juryrapport. De gemeente Dronten schonk hen 500 en 1.000 euro, te besteden aan een zelf te kiezen goed doel in de gemeente Dronten.

Ondernemingen van het Jaar