Colinda den Hartog toont de mat.
Colinda den Hartog toont de mat. eigen foto

Schoonloopmatten van Colinda den Hartog leren kinderen wat 1,5 meter is

Partnerbijdrages

DRONTEN - Colinda den Hartog levert met haar bedrijf Den Hartog BV producten voor met name de kinderopvang en het onderwijs. Zij brengt sins kort een anderhalve-meterschoonloopmat op de markt. Het mes snijdt aan twee kanten: het is niet alleen een praktische mat, het leert de kinderen en andere gebruikers ook hoe ver anderhalve meter nu precies is.

Den Hartog BV is totaalleverancier voor de kinderopvang en onderwijs. Colinda staat aan het roer en is met haar bedrijf al achttien jaar gevestigd aan De Reest in Dronten, vlakbij de gemeentewerf. „Wij leveren onze producten door heel Nederland en zelfs België. Ook leveren wij kantoormeubilair aan bedrijven door heel Nederland”, vertelt zij.

Met haar nieuwe mat denkt ze te kunnen bijdragen aan het bewustzijn van mensen voor de sociale afstand. Het betekent ook dat scholen en bedrijven geen lijm of tape op de vloeren hoeven te plakken. „Hij is geschikt voor alle ruimtes: showroom, werkplaats, gangpaden, noem maar op.” Bovendien is de mat vuilopnemend, vocht absorberend en heeft-ie een antislip-rug.