Jill
Jill Ingo Caly

Bewoner Big Brotherhuis na drankgelag met ambulance naar het ziekenhuis

Algemeen

DRONTEN - Els Trollmann uit Dronten zit nog steeds in het Big Brotherhuis. Na haar nominatie van vorige week was ze deze week niet genomineerd en mag ze nog minstens een week blijven.

Tijdens de liveshow van gisteravond werd er afscheid genomen van René. Na afloop was er drank en muziek voor de bewoners en werd er gefeest tot na drie uur.

Heftige pijn

„Jill had enige drank gedronken en werd door haar medebewoners in bed gelegd”, meldt de website van Big Brother. De livestream is daarna stilgezet. „Als er weer beeld is zien we Jill erg veel pijn hebben in haar buik. Ze word naar buiten gebracht en heeft nog altijd zichtbaar heel heftige pijn. Er ontstaat wat onrust, er is geen geluid maar de groep is duidelijk ontdaan van het voorval. Er is even contact met een beveiliger en uiteindelijk wordt Jill opgehaald door de ambulance. Dit is allemaal uit beeld geweest.”

Vanochtend meldt ‘de stem’ van Big Brother dat alles goed is met Jill: „Ze is uit het ziekenhuis en zal zo snel mogelijk terug in mijn huis komen.”

Big Brother wordt elke werkdag om 21.30 uur en elke zaterdag om 18.00 uur uitgezonden bij RTL 5 en Videoland. Elke donderdag is om 21.30 uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire.

Bron: bigbrothernederland.nl.

Els Trollmann