Opbouw van de tent bij Joy-4All.
Opbouw van de tent bij Joy-4All. eigen foto

Jurgen Zwaan helpt Joy-4All èn Shoganai uit de brand met vervangende tent

Algemeen

DRONTEN - Waar een stukje op DeDrontenaar.nl al niet goed voor is… Zowel dansschool Joy-4All als Shoganai Judo Dronten verloren donderdag hun tent tijdens de voorjaarsstorm. Jurgen Zwaan van Zwaan Buitensport nam vervolgens contact op met beiden en bood hen allebei een nieuw tijdelijk onderkomen aan. Bij Joy-4All staat de tent inmiddels, Shoganai volgt morgen.

„Super”, zegt Naomi Dingerdis van Joy-4All op de campus in Dronten over het initiatief van Zwaan, „Echt héél tof, we zijn hem enorm dankbaar! Het buitenlesprobleem is nu opgelost.”

Na het artikel op deze site heeft ook de gemeente Dronten contact opgenomen met Dingerdis en compagnon Joyce Goeree. Het is echter de vraag of de gemeente het binnensporten kan bespoedigen: „Toch hopen we echt zo snel mogelijk weer naar binnen te kunnen met de kids”, reageert de dansschool.

Shoganai

„Jurgen belde mij op en zei: ik heb nog een hele nieuwe tent liggen”, glundert Harry Martens van Shoganai. Zwaan en de judoclub gaan de tent morgen samen opbouwen aan de Jupiterweg.

„Ik heb wel tegen hem gezegd: ik hoop dat je ‘m goed verzekerd hebt, want jouw tent kan ook wegwaaien…”, aldus Martens, „Ik vind dat Jurgen alle lof verdient, die heeft wel recht op wat reclame!”

Shoganai Judo Dronten

De tent bij Joy-4All.
Afbeelding
Vanwege veiligheid éénrichtingsverkeer op De Zoom, Binnendoor en De Poort 22 uur geleden
Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 22 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 23 uur geleden