Wandelen met Onze Dorpskwis.
Wandelen met Onze Dorpskwis. eigen foto

Onze Dorpskwis | Puzzel en loop mee in alle drie de dorpen

Algemeen

(door Onze Dorpskwis)

Deze maand is er een wandelpuzzeltocht in de drie dorpen. Je kunt de drie tochten lopen van 11 tot en met 30 september. De routes zijn 3 tot 4,5 kilometer lang, geschikt voor jong en oud en je kunt op elk zelfgekozen moment lopen. Individueel, in kleine groepjes, met de hond, alles kan! De routes staan vanaf vandaag op www.onzedorpskwis.nl.

Aan de hand van foto’s en vragen zijn er aanwijzingen waarbij het juiste antwoord de richting wijst. De puzzeltocht is een voorproefje van de echte Dorpskwis van volgend voorjaar. Onderweg vind je ergens een aanwijzing voor een podcast met vragen en een opdracht. Het antwoordformulier kun je downloaden op de site en printen.

Dus kijk al wandelend goed rond en onthoud opvallende, leuke, mooie of gekke dingen. Want wie weet stellen we er later tijdens de puzzeltocht of tijdens Onze Dorpskwis op 29 maart vragen over.

Vorige maand hielden we een straattekenwedstrijd. Wat een creatieve en leuke tekeningen werden  er ingestuurd! De prijswinnaar zijn Anouk en Casper van der Arend uit Dronten. Alle inzenders hebben inmiddels een attentie ontvangen.

Onze Dorpskwis

.

DeDrontenaar.nl

Tips voor de krant? Stuur een e-mail naar redactie@DeDrontenaar.nl of een WhatsApp naar 06 1938 9571.
Volg DeDrontenaar.nl op Facebook. Abonneer je gratis op onsYouTube-kanaal.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 14 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 15 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 15 uur geleden