Dennis Harpe (rechts) ontvangt de symbolische sleutel.
Dennis Harpe (rechts) ontvangt de symbolische sleutel. Marlies van der Weide

Dennis Harpe krijgt eerste sleutel van koopwoning aan Havenkade

Algemeen

DRONTEN - Dennis Harpe kreeg vandaag de sleutel van zijn nieuwe woning aan de Havenkade in Dronten. Hij is de eerste bewoner van de 115 koopwoningen die Van Wijnen realiseert op deze locatie.

In juli startte de bouw van de eerste 56 koopwoningen aan de Havenkade: 34 appartementen, 15 gezinswoningen en 7 rijwoningen. Deze laatste zeven huizen zijn als eerste klaar en deze week opgeleverd.

„Ik was al een tijdje op zoek naar mijn eerste koopwoning in Dronten. Als geboren Drontenaar wilde ik graag verhuizen binnen mijn eigen woonplaats”, vertelt Dennis, nadat hij de sleutel ontving uit handen van manager Chantal Visser van Van Wijnen, „Het plekje is echt uniek in Dronten. Ik kan niet wachten om er te wonen!”

Over enkele weken

Over enkele weken is de oplevering van de 15 gezinswoningen. Het appartementengebouw is naar verwachting rond de komende jaarwisseling klaar.

??Op dit moment zijn Van Wijnen en de architecten van De Zwarte Hond bezig met de laatste fase van de ontwerpen. „Wanneer hier een akkoord op is gegeven door het kwaliteitsteam van de gemeente Dronten kunnen de verkoopstukken klaargemaakt worden”, aldus de projectontwikkelaar.

Henk Noome
Henk Noome volgt Maarten Vrolijk op als voorzitter Hospice Dronten 9 uur geleden
Vliegersmonument op het Meerpaalplein.
Wat is er zondag te doen? Bevrijdingsdag, gamefestival, bingo, Ketelmeer op tv 9 uur geleden
Een typische setting voor 'Gluren bij de Buren'.
Podiumkunst bij de Drontenaren thuis: "Variërend van een coverband tot rock" 10 uur geleden