Afbeelding
Foto: Tafelronde 168

Tafelronde 168 haalt flink bedrag op met Below Zero

Algemeen

DRONTEN - De eerste editie van Below Zero heeft in april liefst 19.000 euro opgeleverd voor het goede doel. In eerste instantie zou dat hele bedrag naar het Betty Dekker Fonds gaan, maar in overleg is besloten om meer dan de helft te verdelen over andere stichtingen. 

Op zaterdag 23 april werd in De Meerpaal de eerste editie van Below Zero georganiseerd, een feest dat belangeloos werd opgezet door Tafelronde 168. De eerste editie had het thema ‘Oldskool’, waarbij muzikaal werd teruggegaan tot (ruim) onder ‘nul’. Er waren optredens van Dj The Vision, coverband Unite en RadioRave (Barry Paf & Menno de Boer).

Het feest werd een groot succes en het doel om een mooi bedrag op te halen werd ruimschoots gehaald. In totaal leverde het evenement 19.000 euro op. In overleg met het Betty Dekker Fonds werd besloten om 8.000 euro aan die stichting te overhandigen en de overige euro’s te verdelen over andere stichtingen. “Zo kunnen we meerdere stichtingen helpen in deze moeilijke tijd. Later wordt bekend gemaakt welke stichtingen dit zullen zijn”, zegt Theo Hogendoorn, voorzitter van Tafelronde 168.

Boven verwachting

Het resultaat was ver boven verwachting, vertelt Hogendoorn. “We wisten dat we met iets moois bezig waren, maar dat het zo’n succes zou worden hadden wij ook niet verwacht. We willen via deze weg nogmaals onze sponsors en alle bezoekers bedanken. Wij zijn alvast begonnen met de voorbereidingen voor Below Zero 2023, deze zal plaatsvinden op 22 april 2023. Zet het in de agenda.”

Ap de Boer
Werkgroep geluid windparken stopt: "Gemeente schoffeert en misbruikt ons" 19 uur geleden
Werkzaamheden aan de Ketelsluis.
Wat is er dinsdag te doen? Computerspelen bouwen, Kamper- en Ketelsluis 20 uur geleden
Minder mobiele plaatsgenoten vervoeren.
Dubbel en Dwars Dronten | AutoMaatje kan ook in Dronten een begrip worden Dubbel en Dwars Dronten 20 uur geleden