‘Juffrouw Polis’ wint startersprijs VVP Advies Award

Algemeen

DRONTEN - llse Broekhuizen-Bosland, oftewel Juffrouw Polis, uit Dronten heeft afgelopen week de startersprijs van de VVP Advies Award 2022 gewonnen. ‘De startersprijs is een aanmoediging voor een adviesorganisatie die recent van start is gegaan en zich nu al onderscheidend ontwikkelt’, meldt VVP op haar site. 

Bob Klijn, lid van de jury, reikte de award, bloemen en het juryrapport uit. In het rapport wordt beschreven waarom Juffrouw Polis de award heeft gekregen. “Ilse Broekhuizen, oftewel Juffrouw Polis, is een nieuw en verfrissend gezicht in verzekeringsland! Zij communiceert op een toegankelijke manier via social media, waarmee ze laat zien dat verzekeren leuk is en probeert om de branche wat meer kleur te geven. Ze heeft er zelfs een nieuw woord voor bedacht: Ilse is een insurancer.”

De jury spreekt zelfs van een welkome aanvulling. “Tijdens een adviesgesprek weet zij op een andere manier de aandacht te pakken, van zowel vrouwelijke als mannelijke klanten. Hierdoor komt ze tot het beste advies. Kortom, een zeer welkome aanvulling en volgens de jury de terechte winnaar in de categorie Starters.”

Voor meer informatie over de Advies Award: www.adviesaward.nl

!