talen vastgoedonderhoud
talen vastgoedonderhoud Foto: Rob Voss

Locoburgemeester Lap opent nieuwe vestiging ‘Talen West’

Algemeen

DRONTEN - Locoburgemeester Siert Jan Lap heeft zaterdag het nieuwe pand van Talen Vastgoedonderhoud aan de Koornmarktpoort in Dronten officieel geopend. Daarna volgde het startschot voor de tweede editie van de Talen Familiedag, waar vele Talen-medewerkers en kinderen genoten van foodtrucks en entertainment. 

Talen Vastgoedonderhoud is trots op haar mensen, waarvan sommigen al meer dan 40 jaar in dienst zijn. “We zijn bijzonder tevreden met dit mooie, nieuwe pand”, stellen directieleden Emiel Talen en Mark van der Graaf. “Als familiebedrijf vinden we het fantastisch om de opening met onze medewerkers én hun gezinnen te vieren.”

Het werd een gezellige dag, waar medewerkers van de verschillende vestigingen en hun kinderen genoten van het lekkere eten en drinken. Ook waren er attracties voor jong en oud. Die vermaakten zich volop met de mobiele klimwand, bungeejump-trampolines, photobooth, knutselhoek, stormbaan, bellenblaasstation en de VR surf- en racesimulator. Aan het einde van de dag verlieten de kleine gasten geschminkt en met glittertatoeages het terrein.

!