Afbeelding
Foto: Hennie Joesten

Volop activiteiten tijdens Week van Hospice Dronten

Algemeen

DRONTEN - Stichting De Vrienden van Hospice Dronten organiseert van 8 tot en met 15 oktober De Week van Hospice Dronten. Er staan gedurende die week vier activiteiten op het programma, waarvan de laatste traditiegetrouw de herdenkingsbijeenkomst is. 

Appels en peren

De week start op 8 oktober met een appel- en perenverkoop. Vrijwilligers staan in een kraam op Het Havenplein in het winkelcentrum van Dronten met net geplukte appels en peren. Deze zijn gratis geleverd door de lokale fruitteler Peter Ham. 

Keirse spreekt

Op dinsdag 11 oktober komt Manu Kreise naar Dronten, hij gaat spreken over hulp bij verlies en verdriet. Manu Keirse is hoogleraar rouw van de katholieke universiteit in Leuven. Hij houdt zich al 55 jaar bezig met rouw en verlies. Deze avond vindt plaats in de Open Hof aan De Zuid 2 in Dronten. De toegang is gratis, om 19.30 uur gaat het beginnen. Aanmelden kan via secretariaat@hospice-dronten.nl.

Spinningmarathon

Op woensdagavond 12 oktober kan er van 19.00 tot 21.00 uur op sportieve wijze een steentje worden bijgedragen. Mee oen voor dit goede doel is belangrijker dan winnen en er kan individueel en als team worden meegedaan. Leisure World Fitness stelt hiervoor haar faciliteiten belangeloos beschikbaar. Speciaal voor deze marathon staan 25 fietsen klaar. Leisure World is gevestigd aan Het Spaarne 71 in Dronten. Voor inschrijving en meer informatie wordt verwezen naar de website www.hospice-dronten.nl/.

Herdenking

De Week van Hospice Dronten wordt zaterdagmiddag 15 oktober traditiegetrouw afgesloten met een herdenkingsbijeenkomst voor nabestaanden van wie een dierbare het afgelopen jaar te gast is geweest in het hospice. Meer informatie over De Week van Hospice Dronten is te vinden op www.hospice-dronten.nl.