Afbeelding
Foto: Wouter Foppen

De Buurman binnenkort weer open met ‘nieuw en enthousiast’ team

Algemeen

BIDDINGHUIZEN - Restaurant De Buurman in Biddinghuizen is al sinds juni meer dicht dan open, maar daar komt binnenkort verandering in. Slump Catering & Events, de eigenaar van het restaurant, laat weten dat er een nieuw team is gevormd en de deuren binnenkort weer open gaan. 

Het restaurant, gevestigd in multifunctioneel centrum De Binding, opende in september 2021 de deuren, maar in juni van dit jaar ging het slot er plotseling weer op. Vanaf dat moment was De Buurman alleen open voor vergaderingen, verjaardagsfeesten en verenigingen. Een ‘kleine reorganisatie’ lag daaraan ten grondslag en die reorganisatie is bijna ten einde, meldt Naomi Zandberg van Slump Catering & Events.

“Achter de schermen zijn we druk bezig en hebben we inmiddels een nieuw en enthousiast team staan. Na een korte inwerkperiode zijn we er weer klaar voor om binnenkort de deuren te openen. De openingsdatum en wat we kunnen betekenen voor het dorp en omgeving zullen we op korte termijn communiceren op onze social media-kanalen.”

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 9 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 10 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 10 uur geleden