Erik Broekhuis en Henk Slump bij de ondertekening.
Erik Broekhuis en Henk Slump bij de ondertekening. eigen foto

MFG Biddinghuizen kiest voor Henk Slump als commerciƫle exploitant

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Henk Slump Catering & Events uit Bant gaat het multifunctioneel gebouw in Biddinghuizen exploiteren. Het bedrijf verzorgt straks het beheer van het gebouw, de uitbating van het horecagedeelte, de zalenverhuur, de planning en fungeert als huismeester.

De stichting MFG 2 heeft voor een commerciĆ«le partij gekozen, omdat ze daarmee de continuĆÆteit denkt te kunnen garanderen. ā€žAnders zou het onbetaalbaar wordenā€, legt Wilma Foppen namens het stichtingsbestuur uit.

Prijzen voor consumpties

Slump betaalt een pacht en heeft toegezegd de prijzen voor consumpties niet extreem te verhogen. ā€žWant dat was iets waar mensen in het dorp zich zorgen over makenā€, weet Foppen.

ā€žDe beslissing om voor Slump Catering & Events te kiezen is zeer zorgvuldig genomenā€, schrijft het bestuur in een persbericht, ā€žHenk Slump heeft veel ervaring en kennis in huis waardoor er een mooie samenwerking zal ontstaan met de gebruikers van het MFG 2 gebouw en de bewoners van Biddinghuizen.ā€ Voorzitter Erik Broekhuis heeft de overeenkomst vol vertrouwen getekend.

Henk Slump is in de gemeente Dronten bekend als oud-bestuurslid van Ondernemersvereniging De Driehoek en als eigenaar van zowel de Albert Heijn als eetcafƩ De Huijskamer in Swifterbant. Vorige week opende hij in Biddinghuizen een corona-snelteststraat.

Dossier MFG Biddinghuizen

De lezers van DeDrontenaar.nl vonden dit drie jaar geleden de belangrijkste kenmerken van Swifterbant.
Dorpsbelangen Swifterbant zoekt drie foto's: "Ja, dit is typisch Swifterbant" 14 uur geleden
De Industrieweg in Swifterbant.
Een Boompje Opzetten | Watercipressen of Chinese moerascipres in Swifterbant Een Boompje Opzetten 15 uur geleden
Vorige winnaars van Het Beste Idee van Dronten.
Wat is er donderdag te doen? Peuter- en kleutergym, Het Beste Idee van Dronten 15 uur geleden