Erik Broekhuis en Henk Slump bij de ondertekening.
Erik Broekhuis en Henk Slump bij de ondertekening. eigen foto

MFG Biddinghuizen kiest voor Henk Slump als commerciële exploitant

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Henk Slump Catering & Events uit Bant gaat het multifunctioneel gebouw in Biddinghuizen exploiteren. Het bedrijf verzorgt straks het beheer van het gebouw, de uitbating van het horecagedeelte, de zalenverhuur, de planning en fungeert als huismeester.

De stichting MFG 2 heeft voor een commerciële partij gekozen, omdat ze daarmee de continuïteit denkt te kunnen garanderen. „Anders zou het onbetaalbaar worden”, legt Wilma Foppen namens het stichtingsbestuur uit.

Prijzen voor consumpties

Slump betaalt een pacht en heeft toegezegd de prijzen voor consumpties niet extreem te verhogen. „Want dat was iets waar mensen in het dorp zich zorgen over maken”, weet Foppen.

„De beslissing om voor Slump Catering & Events te kiezen is zeer zorgvuldig genomen”, schrijft het bestuur in een persbericht, „Henk Slump heeft veel ervaring en kennis in huis waardoor er een mooie samenwerking zal ontstaan met de gebruikers van het MFG 2 gebouw en de bewoners van Biddinghuizen.” Voorzitter Erik Broekhuis heeft de overeenkomst vol vertrouwen getekend.

Henk Slump is in de gemeente Dronten bekend als oud-bestuurslid van Ondernemersvereniging De Driehoek en als eigenaar van zowel de Albert Heijn als eetcafé De Huijskamer in Swifterbant. Vorige week opende hij in Biddinghuizen een corona-snelteststraat.

Dossier MFG Biddinghuizen