V.l.n.r.: Bed & Breakfast De Kandelaar, Metafoor Vastgoed en Software, Flipse Makelardij o.g. BV, HairWish en Mooiwater.
V.l.n.r.: Bed & Breakfast De Kandelaar, Metafoor Vastgoed en Software, Flipse Makelardij o.g. BV, HairWish en Mooiwater. Foto: Fotostudio Wierd

Onderneming van het Jaar: alle genomineerden uit Dronten

Algemeen

DRONTEN - Flipse Makelaardij, Metafoor Vastgoed en Software en Mooiwater zijn door ondernemersvereniging De Driehoek genomineerd voor de titel TOP Onderneming van het Jaar 2022. Alle genomineerde bedrijven komen uit Dronten. 

De genomineerden kregen het nieuws te horen tijdens de businessborrel van De Driehoek, die donderdag plaatsvond in De Rede. Flipse Makelaardij, Metafoor Vastgoed en Software en Mooiwater maken kans op de titel TOP Onderneming van het Jaar 2022, terwijl Bed & Breakfast De Kandelaar (Biddinghuizen), HairWish (Dronten) en Klamer Fietsen (Biddinghuizen) in de race in de categorie Detaillist van het Jaar 2022.

De jury is tot deze keuze gekomen door onder meer bedrijfsbezoeken en aangeleverde informatie. Dit jaar bestaat de jury uit Jannie van den Berg (MKB Doorgaan, onafhankelijk jurylid), Jesper Dolman (KeJe Horren en Raamdecoraties, winnaar 2019 en Ard van Wees (Kaasboerderij De Polderzoom, winnaar 2021). “Onder toeziend oog van Notaris Hille Nieuwdam en in aanwezigheid van bestuurslid Michiel Tietema is er een zorgvuldige afweging gemaakt”, meldt De Driehoek.

Geen talent

De categorie Talent van het Jaar is dit jaar vervallen, omdat er te weinig voordrachten waren binnengekomen. Tijdens het OVDD Nieuwjaarsfeest worden de winnaars bekendgemaakt. Het feest wordt gehouden op zaterdag 7 januari in de Meerpaal.

 Havenplein
Alpina (voorheen Sinke) naar Havenplein: "Centraal gelegen locatie" 19 uur geleden
Afbeelding
Nikki Boon breekt schoolrecords tijdens meerkamp in de VS (11 foto's) 19 uur geleden
Riena Tienkamp, Arjen Gerritsen, Piet Boer en Peter van Bergen (v.l.n.r.).
Route langs vijftien kunst- en cultuurobjecten: "Bekijk het in de Oostrand" 20 uur geleden