Afbeelding
Foto: Alena Ozerova

Drontenaren maken kans op nieuwjaarspakket tijdens wenscampagne

Algemeen

DRONTEN - Dronten Geeft Je De Ruimte lanceert een wenscampagne om de woonwensen van Drontenaren te horen. Voor de tien meest bijzondere wensen liggen er nieuwjaarspakketten klaar ter waarde van 50 euro. De campagne start 23 december. 

Dronten Geeft Je De Ruimte hoopt met de campagne de woonwensen van Drontenaren te horen. De wensen kunnen gaan over onderwerpen die voor Drontenaren als belangrijk worden ervaren, zoals de leefbaarheid in de gemeente of de sport- en spelactiviteiten. “Maar denk ook aan onderwerpen als de ruimte, nieuwbouw of evenementen”, meldt Dronten Geeft Je De Ruimte in een aankondiging. 

Elke inwoner mag e´e´n wens indienen en maakt zo kans op een nieuwjaarspakket. De tien meest unieke of bijzondere wensen krijgen als beloning een nieuwjaarspakket gevuld met producten van lokale ondernemers.

Actiepagina 

Inwoners van de gemeente Dronten kunnen een wens insturen van 23 december 2022 tot en met 6 januari 2023 via de actiepagina van Dronten Geeft Je De Ruimte (actie.drontengeeftjederuimte.nl/). Wensen worden niet online zichtbaar. De winnende deelnemers worden in de tweede week van januari per mail op de hoogte gebracht.