Afbeelding
Foto: VVN

VVN en gemeente organiseren gratis opfriscursus verkeerskennis

Algemeen

DRONTEN - Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert, in samenwerking met de gemeente Dronten, een opfriscursus voor inwoners van de gemeente Dronten. Het gaat om twee bijeenkomsten in de Open Hof die gratis te bezoeken zijn.

‘In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo maken nieuwe typen vervoersmiddelen zoals de e-bike gebruik van de weg, zijn er nieuwe verkeersregels gekomen en zijn verkeerssituaties ingewikkelder geworden. Denk daarbij aan kruispunten, turborotondes, spitsstroken en nieuwe belijningen’, schrijft VVN over de cursus die onder leiding staat van een gecertificeerde voorlichter. Hij praat je bij over de nieuwste ontwikkelingen.

De eerste bijeenkomst is dinsdag 24 januari van 19.30 tot 21.30 uur. De tweede bijeenkomst is een week later. De cursus heeft een informatief karakter en is dus geen examen. Deelname is gratis, maar aanmelden wordt wel geadviseerd. Dit kan via www.vvn.nl/agenda of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Dronten. Laat ook je naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer achter.