Afbeelding
Foto: Wouter Foppen

Schrijfcafé in bibliotheek Dronten in teken van nieuwe jaar

Algemeen

DRONTEN - In een kleine groep je laten inspireren door het thema Nieuwjaar, dat kan maandag 9 januari van 10.30 tot 12.30 uur in het Schrijfcafé in de bibliotheek van Dronten. De kosten om mee te doen bedragen vijftien euro per persoon. “Neem wel je eigen pen en papier mee”, meldt de organisatie. 

Voor de maand januari is gekozen voor het thema Nieuwjaar. “Geen boek dit keer, maar we gaan putten uit ons eigen boek: wat heeft 2022 ons gebracht en wat gaan we bijschrijven in 2023?”, stelt de organisatie. “Het is bekend dat voornemens een grotere kans maken als je ze deelt met anderen en daarom gaan we per pen op verkenningstocht in het nieuwe jaar.  Wie weet schrijf je een mooi pamflet dat het hele nieuwe jaar met je mee kan reizen. Een nieuw hoofdstuk in je eigen boek dat al zoveel jaren met je meeleeft.”

Elke maand organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten samen met De Schrijverij een Schrijfcafé. Kaarten voor het Schrijfcafé zijn te koop aan de balie van de bibliotheek of via www.flevomeerbibliotheek.nl.

Afbeelding
Bijna één op de tien jongeren in de gemeente Dronten krijgt jeugdzorg 3 uur geleden
4 mei in Dronten.
Wat is er zaterdag te doen? Gamefestival, voorouders, voetbal, dodenherdenking 4 uur geleden
Er is dit jaar geen stembureau in De Meerpaal.
Gemeente Dronten zoekt hulp op stembureaus bij Europese verkiezingen 4 uur geleden