Afbeelding
Foto: Unsplash

Extra reistijd door asfalteringswerkzaamheden A6 Lemmer richting Emmeloord

Algemeen

REGIO - Rijkswaterstaat gaat tussen 23 en 26 mei 2023 diverse asfalteringswerkzaamheden uitvoeren aan de A6 Lemmer richting Emmeloord. Dit vindt plaats gedurende drie avonden en nachten. Het vernieuwen van asfalt en het aanbrengen van belijning en detectielussen behoren tot de werkzaamheden.

Om de veiligheid van weggebruikers te garanderen, wordt de A6 Lemmer richting Emmeloord tussen Bant en knooppunt Emmeloord tijdens de werkzaamheden afgesloten. Daarnaast gaan enkele op- en afritten tijdelijk dicht .

Weggebruikers dienen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten. Rijkswaterstaat zal aan het einde van augustus onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in tegengestelde richting op de A6.

Omleidingen en afsluitingen

Van 23 op 24, 24 op 25 en 25 op 26 mei tussen 19.00 en 05.00 uur zullen de volgende afsluitingen en omleidingen van kracht zijn:

De A6 Lemmer richting Emmeloord tussen Bant (16) en Knooppunt Emmeloord zal afgesloten zijnDe oprit Bant (16) richting Emmeloord zal afgesloten zijnDe op- en afrit Emmeloord (15) richting Emmeloord zullen afgesloten zijnHet is niet mogelijk om vanaf de A6 vanuit Lemmer de N50 op te gaan richting Kampen

Verkeer zal omgeleid worden via afrit Bant (16), N715, N718, N351 om vervolgens bij oprit Emmeloord-West (14) de weg te kunnen vervolgen op de A6.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kan men terecht op de pagina geplande werkzaamheden of kan men bellen naar het informatienummer van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Ook kan men het persbericht online bekijken.

Afbeelding
Bijna één op de tien jongeren in de gemeente Dronten krijgt jeugdzorg 21 uur geleden
4 mei in Dronten.
Wat is er zaterdag te doen? Gamefestival, voorouders, voetbal, dodenherdenking 21 uur geleden
Er is dit jaar geen stembureau in De Meerpaal.
Gemeente Dronten zoekt hulp op stembureaus bij Europese verkiezingen 22 uur geleden