Afbeelding
Foto: J19NU

Bijna zover: groot reüniefeest J19NU

Algemeen

DRONTEN – Voor de Drontense tak van Jongerenvereniging J19NU is het bijna zover. Zaterdag 3 juni is een grootschalige reünie voor oud-leden en andere betrokkenen. De organisatoren hopen op een grote opkomst van zo’n 2000 mensen. Er zijn nog steeds een paar honderd kaarten te koop. De weersvoorspellingen zijn bovendien erg gunstig.

De reünie, georganiseerd door J19NU, is bedoeld om oud-leden de gelegenheid te geven om herinneringen op te halen en oude vriendschappen te hernieuwen. Maar ook anderen die in de loop der jaren betrokken zijn geweest bij de vereniging zijn van harte welkom. Het belooft een middag en avond vol muziek, lol en nostalgie te worden.

De poorten van de Poort van Dronten openen zaterdag om 16.00 uur. Bezoekers worden ontvangen op een horecaplein met tal van foodtrucks. Organisaotor Marjolein Groeneveld: “Dat moet gewoon een gezellige middag worden waar we hopen op heel veel oh-ja-momentjes van mensen die elkaar -misschien- al heel lang niet hebben gezien.” Om 20.00 uur opent de grote tent met band’s en dj’s van eigen polderbodem.
Voor meer informatie en het kopen van kaarten kun je terecht op de website van J19NU.