Ook vorig jaar bracht de haringparty veel geld op voor het goede doel
Ook vorig jaar bracht de haringparty veel geld op voor het goede doel Foto: Leo van Bemmel Fotografie

Vis nog niet vet genoeg: Haringparty Dronten week opgeschoven

Algemeen

DRONTEN - Deze week maakte de Nederlandse Haringgroothandelsvereniging bekend dat ze de start van het haringseizoen uitstelt tot 22 juni omdat de haring nog niet vet genoeg is om te verwerken tot een goede Hollandse Nieuwe. Daardoor is de organisatie van de Haringparty Dronten 2023, een initiatief van Rotaryclub Dronten, helaas genoodzaakt om de Haringparty én de veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe, een week door te schuiven naar donderdag 22 juni 2023.

De inmiddels uitgegeven toegangskaarten van 15 juni blijven geldig op 22 juni. De organisatie is blij dat alle betrokken leveranciers in de gelegenheid zijn om het evenement, net als de vorige vijf edities, tot een succes te maken”.

Stichting Haringparty Dronten hoopt dat zowel sponsors als bezoekers op 22 juni acte de présence zullen geven zodat er weer een mooi bedrag voor goede doelen kan worden gerealiseerd. Ieder jaar bezoeken ruim 600 mensen de Haringparty. Het is daardoor ook een belangrijk netwerk evenement. Nadere informatie over de Haringparty is beschikbaar op de website www.haringpartydronten.nl. Hier kunnen ook toegangskaarten worden besteld.

Afbeelding
Voetbalcompetitie begint met thuisbeurt Asv Dronten en derby BAS - Reaal Dronten 1 uur geleden
Afbeelding
Jochem Myjer, Peter Pannekoek en Bert Visscher zijn al uitverkocht in De Meerpaal 2 uur geleden
Afbeelding
Plannen voor huisvesting arbeidsmigranten op bedrijventerrein aan Rendierweg 2 uur geleden