Burak Yargan (trainer Reaal Dronten)
Burak Yargan (trainer Reaal Dronten) Foto: ©maartenheijenk

Na ASVD, Swift’64 en BAS moet ook Reaal op zoek naar een nieuwe trainer

Algemeen

DRONTEN - Reaal Dronten gaat voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Burak Yargan en Barry Kamphorst stoppen ermee.

Het betekent dat alle vier de voetbalclubs uit de gemeente Dronten een nieuwe trainer krijgen. Eerder kondigde Patrick Posthuma (Asv Dronten) zijn vertrek naar VV Eemdijk aan. ASVD vond inmiddels een opvolger in de persoon van Guido Wind. Later gaven ook Jeroen van den Berg (BAS) en Berry Mulder (Swift’64) aan te stoppen.

Goede verstandhouding 

Burak Yargan is bezig aan zijn vijfde seizoen bij Reaal. Hij kreeg anderhalf jaar geleden gezelschap van Barry Kamphorst. “De club en beide trainers gaan in goede verstandhouding uit elkaar”, meldt de vereniging in een persbericht.

Reaal-voorzitter Vincent Zaal: “We zijn met elkaar tot de conclusie gekomen dat beide partijen iets anders nodig hebben.” Yargan geeft op zijn beurt aan prettig te hebben gewerkt bij Reaal.

“De hoofdtrainers kunnen terugkijken op mooie ontwikkelingen binnen de club op sportief vlak”, aldus de vereniging. Reaal speelt in de vierde klasse en staat daar momenteel op de elfde plaats met 8 punten uit 9 wedstrijden.

Hoofdtrainers

Coloradokever
Fieldworkers uit Biddinghuizen wint Europese prijs met bestrijding van kevers 19 uur geleden
Asv Dronten kan zich plaatsen voor de nacompetitie.
Agenda zaterdag: Time Bandits, voetbal, tegelactie, kunstmarkt, kleine huisjes 20 uur geleden
Gedeputeerden Jan de Reus van Flevoland (links) bij de opening van de Roggebotbrug in 2023.
Miscommunicatie tussen provincie en project Roggebot over afsluiting Hanzeweg 20 uur geleden