Afbeelding

Naomi, Joyce en Sannie vanuit caravans actief bij evenementen

Partnerbijdrages

DRONTEN - Naomi Dingerdis, Joyce Goeree en Sannie Pocorobba hebben twee caravans opgepimpt. Met hun bedrijf Droom Evenementen voorzien ze feesten van eten, aankleding en entertainment.

,,Twee vintage caravans, mooie verf, bloemen, een heleboel kleur, zoete tantes, lekker eten en entertainment. Voeg die elementen samen en dan krijg je de food- en feestcaravans van Droom Evenementen en Tante Sannie in het peperkoekhuisje'', aldus het drietal.

Evenementenwereld

Naomi Dingerdis, Joyce Goeree en Sannie Pocorobba zijn al ruim 7 jaar actief in de evenementenwereld en zoeken steeds naar nieuwe uitdagingen. ,,We zijn alle drie spontaan, creatief, kleurrijk en houden van de mooie dingen in het leven. Lekker eten, leuk entertainment, kleurige mooie aankleding en vooral originaliteit'', Legt Naomi uit.

Vanuit hun caravans verzorgen ze pizza's van Donato, Alessandro Venezia ijs, snoepbuffeten, popcorn, suikerspin, verschillende themabuffetten, schminken, haarstyleren, etcetera.

Verschillende concepten

,,Twee van onze concepten zijn ?bakken op hakken' waarbij mooie dames op hakken heerlijke pizza's komen bakken. En de ?zoete tantes' die heerlijke zoetigheden serveren en uitdelen. We ontwikkelen in snel tempo verschillende concepten en proberen zo op de markt in te spelen'', besluit Naomi Dingerdis.