Ondernemers gaan 'speeddaten' tijdens vijfde Open Coffee
Ondernemers gaan 'speeddaten' tijdens vijfde Open Coffee brugmedia.nl

Ondernemers gaan 'speeddaten' tijdens vijfde Open Coffee

Algemeen

DRONTEN - Tijdens de vijfde netwerkbijeenkomst van Open Coffee Dronten van het jaar op vrijdag 22 mei staat er 'speeddaten' op het programma.

,,Speeddaten stimuleert op een leuke en originele manier het leggen van contacten en het uitwisselen van informatie. Deze methode leidt tot effectief netwerken, doordat je snel veel mensen kort en krachtig spreekt'', aldus Open Coffee.

Tijdens een speeddate spreken de gesprekspartners elkaar gedurende enkele minuten individueel. Het doel is het delen van kennis, informatie en contacten en het beter leren kennen van elkaar. Deelnemers kunnen aantekeningen maken, zodat zij na succesvolle gesprekken contact met elkaar kunnen opnemen.

Vier pitches

Daarnaast worden deze ochtend vier ondernemers in de gelegenheid gesteld om zichzelf te presenteren tijdens een zogenaamde 'pitch'.

Open Coffee Dronten is een informele, vrijblijvende netwerkbijeenkomst voor ondernemers en zelfstandige professionals. De ochtend wordt gehouden van 9 tot 10.30 uur in grand café Flavour in De Meerpaal.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 22 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 23 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 23 uur geleden