Flevonice
Flevonice

Waterstormbaan Flevonice gaat open tijdens Flevo Funfields

Algemeen

BIDDINGHUIZEN ? Op het terrein van Flevonice wordt op zaterdag 25 april e?e?n van de grootste waterstormbanen van Nederland geopend: ,,De uitdagende baan bevat klimtorens, balanceermatten en glijbanen en is geplaatst in de centrale zwemvijver.''

Het zomerseizoen van Flevonice start zaterdag tijdens het gratis outdoor evenement Flevo Funfields. Bezoekers aan het evenement kunnen gratis gebruik maken van het activiteitenaanbod van de vijf deelnemende recreatiebedrijven en dus ook van de waterstormbaan.

Méér dan een ijsbaan

Sinds de doorstart van Flevonice in 2013 heeft het bedrijf zich ontwikkeld van ijsbaan in de winter naar 'Sports & Funpark' gedurende het hele jaar. ,,De ontwikkeling van een samenleving waarin sporten en bewegen een centrale rol heeft ingenomen is de reden geweest voor de investering in de waterstormbaan en de andere sportieve fun-activiteiten voor het zomerseizoen van Flevonice'', aldus marketingmanager Robin Klein van Flevonice.

,,Elk gezin wat op zoek is naar een sportief dagje uit kan zich 's zomers de hele dag onbeperkt uitleven op vier vier verschillende playgrounds van Flevonice. De nieuwe waterstormbaan neemt een belangrijke plek in op het aquapark.'' Daarnaast kunnen bezoekers skeeleren, longboarden en flyraden op het circuitpark.

Voor kinderen is er een superglijbaan, verkeersplein met skelters en speeltuin met grote trampolines. En op het balsportpark staat een gigantisch bubble voetbalveld.



De waterstormbaan maakt deel uit van het zomerseizoen van Flevonice, wat operationeel is van april t/m oktober.