Biddinghuizen houdt festival met piratenkoor De Blauwbaarden
Biddinghuizen houdt festival met piratenkoor De Blauwbaarden brugmedia.nl

Biddinghuizen houdt festival met piratenkoor De Blauwbaarden

Algemeen

BIDDINGHUIZEN - ,,Omdat het piratenkoor De Blauwbaarden dit jaar 15 jaar bestaat, organiseert Stichting de IJsvogel samen met de piraten op zaterdag 5 september een gezellige dag. Het evenemententerrein in Biddinghuizen wordt omgetoverd tot één groot festivalterrein.''

Dit meldt de De IJsvogel uit Biddinghuizen in een persbericht. De stichting vervolgt:

Vanaf 12.00 uur zal het piratenkoor de regie in handen nemen en een heus shantykorenfestival organiseren. Op dit festival zullen 5 andere piratenkoren optreden. Ook een optreden van de Blauwbaarden zelf zal niet ontbreken. Tijdens dit shantykorenfestival zullen zij ook hun 2e cd presenteren, die dan tevens ook te koop is. Alle piratenkoren zullen ook optreden tijdens de braderie door het winkelcentrum welke ook op deze dag gehouden zal worden.

Diverse optredens

Vanaf 17.00 uur zal Stichting de IJsvogel de regie overnemen en er een spetterend muziekfestival van maken. Er zullen diverse optredens plaats vinden met bekende en onbekende artiesten maar welke artiesten er komen... Jà, dat wordt nog even geheim gehouden.

De organisatie van het festival is nog opzoek naar een leuke, herkenbare naam voor dit feest, want de bedoeling is om ieder jaar een festival te gaan organiseren.

We maken er een spetterende dag van, dus heeft u een leuke suggestie? Mail deze dan naar info@ijsvogel.net en maak kans op een leuke prijs.''


Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 11 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 11 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 12 uur geleden