Vrijwilligers in de Wereldwinkel.
Vrijwilligers in de Wereldwinkel. Ā©maartenheijenk.nl

Wereldwinkel Dronten in een nieuw jasje

Algemeen

DRONTEN - De wereldwinkel in Dronten heeft sinds maandag een heel nieuw gezicht. Na tien jaar Wereldwinkel aan Het Ruim was de winkel toe aan een opknapbeurt. Een nieuwe indeling en alles weer een frisse kleur.

Persbericht Wereldwinkel Dronten:

Niet alleen de winkel zelf heeft een nieuw gezicht maar ook het logo van de Wereldwinkel Dronten is veranderd.

Het bestuur van de Wereldwinkel heeft samen met de leden besloten om het lidmaatschap van de landelijke vereniging voor Wereldwinkels op te zeggen. Voor de klanten veranderd er weinig behalve een nieuwe uitstraling en een nieuw logo. De visie en insteek van de Wereldwinkel in Dronten blijft het zelfde namelijk eerlijke handel.

Het assortiment zal dan ook vrijwel het zelfde blijven het zal zeker niet kleiner worden maar eerder groter. De cadeaubonnen blijven hetzelfde en kunnen dus nog gewoon gekocht en ingeleverd worden.

In het eerste kwartaal van dit jaar zal er nog een feestelijke heropening plaatsvinden. Wanneer dit gaat gebeuren zal bekend gemaakt worden via de website, facebook, twitter en pers. Na ruim een week sluiting voor de opknapbeurt is de winkel sinds 12 januari weer open.

Wereldwinkel Dronten is gevestigd aan Het Ruim 83 en is maandag geopend van 13.30 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag is de winkel open van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur

Sandra Nobel (PvdA)
Jeugdzorg kent in Dronten wachtlijst van ongeveer drie maanden 22 uur geleden
Afbeelding
Dronten koopt elektrische vuilniswagens: "We zien momenteel geen nadelen" 23 uur geleden
Rivierduinpad
Niet alleen Tulpenroute voert langs bloeiende tulpen, ook het Rivierduinpad 23 uur geleden