Afbeelding

BAS voetbal: zonnepanelen en kunstgrasveld

Sport

BIDDINGHUIZEN - BAS voetbal wil graag een kunstgrasveld. "Maar één ding; het veld mag geen molensteen om onze nek worden", zei voorzitter Huib van Os tijdens de nieuwjaarsreceptie.

De voorzitter vertelde over de wens van zijn club: "Het lijkt er steeds meer op dat we daar dichter bij komen waarbij zelfwerkzaamheid een hele belangrijke factor wordt. Medio maart willen we een voorstel hebben."

De accommodatie moet ook op andere punten verbeterd worden: "Denk daarbij bijvoorbeeld aan de vervanging van het dak (de gemeente doet mee) met een grote kans dat er ook zonnepanelen (subsidie) komen, de vervanging van de ketels, het opknappen van de hal en het ballenhok."

Eerste elftal

De voorzitter blikte in zijn nieuwjaarstoespraak uitgebreid terug op het afgelopen seizoen, waaronder het jubileumfeest, de derde plaats van het eerste elftal en de overwinning bij asv Dronten.

Hij constateerde dat het dit seizoen moeilijker gaat met het eerste: "Jullie hebben ook vernomen dat we het contract van onze hoofdtrainer Arnold Wubs na dit seizoen niet verlengen. Dit ondanks de waardering voor zijn kwaliteiten en zijn aanpassingsvermogen. Een vereiste goede klik met het team blijft echter uit."

Sietse de Boer

Aan het eind van de toespraak werd vrijwilliger Sietse de Boer benoemd tot Lid Van Verdienste: "Jeugdleider, lid van jeugd- en seniorencommissie, wedstrijdcoördinator, aansturen materialencommissie, wascoördinator, uitgifte en inname kleding, scheidsrechtercoördinator, bestuurslid... en mogelijk ben ik dan nog wel zaken vergeten."

Bron: basvoetbal.nl/.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 18 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 19 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 19 uur geleden