Kikker viert zijn verjaardag in De Meerpaal
Kikker viert zijn verjaardag in De Meerpaal brugmedia.nl

Kikker viert zijn verjaardag in De Meerpaal

Cultuur

DRONTEN - Theater Terra komt op woensdag 14 januari naar De Meerpaal met 'Kikker en zijn vriendjes'. De voorstelling begint om 15 uur.

Persbericht De Meerpaal:

"Kikker is vrolijk, want hij is jarig. Een feestje zonder vriendjes is geen feestje. Maar denken de vriendjes van Kikker daar wel aan? Het lijkt wel of ze het zijn vergeten! Terwijl Kikker zijn vriendjes wil verrassen met een picknick, hebben Varkentje, Haas en Eend ook een plannetje gesmeed. Een heerlijke kindervoorstelling dat steevast eindigt in een groot feest. Vier Kikkers verjaardag op woensdag 14 januari in De Meerpaal.

Nadat kinderen over de hele wereld al konden genieten van de Kikkermusicals van Theater Terra, is nu in Nederland een compleet nieuwe voorstelling met Kikker en zijn vriendjes te zien. Zowel het decor als Kikker en zijn vriendjes zijn meteen herkenbaar.

Op magische wijze weten de acteurs de poppen tot leven te brengen. Wanneer je even naar de voorstelling kijkt, vergeet je bijna dat er mensen op het podium staan. Kikker is jarig is een feest voor jong en oud: met prachtige liedjes en een goede dosis humor."