Afbeelding

Drie onderneemsters werken samen in FRIS Cityspa

Algemeen

DRONTEN - Midden in het centrum boven restaurant De Rede Van Dronten, met uitkijk over het Redeplein bevindt zich het net geopende FRIS Cityspa. ?Een ideale plek om je te laten verwennen of om even te ontspannen.?

Drie jonge onderneemsters hebben hun krachten en passies gebundeld: ?Het eindresultaat is een combinatie van behandelingen voor huid, haar en lichaam.?

Verandering en uitbreiding

FRIS Cityspa is voortgekomen uit schoonheidssalon Difference van Esther Bleijenberg-Dingerdis. Nadat ze haar salon ruim vijftien jaar alleen runde besloot ze dat het tijd was voor verandering en uitbreiding. De locatie was snel gevonden en na korte tijd ook de twee andere onderneemsters.

Bij het bedrijf kan men terecht voor gezicht- en lichaamsbehandelingen (ceremonies) en voor haarverzorging. Marjon van Bemmel Sol zorgt voor een pedicurebehandelingen, voetscrub, voetmassages of cityspa behandelingen. Ook de nagels en wimpers worden niet vergeten.

Gewicht verliezen

Daarnaast helpt het bedrijf om gecontroleerd gewicht te verliezen: ?Onder begeleiding van een ervaringsdeskundige zult u met het eiwitdieet van Proslank kilo's verliezen en uw streefgewicht leren te behouden.?

?Doordat u meerdere behandelingen op een dag kunt combineren ervaart u zo het ultieme Spa gevoel en scheelt het u tijd?, aldus de ondernemers.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 19 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 20 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 20 uur geleden