Open Dag Voedselbank en Speelgoedbank

Algemeen

De Voedselbank en Speelgoedbank in de gemeente Dronten zijn verhuisd naar hun nieuwe gezamenlijke onderkomen aan de Handelsweg Zuid 3 te Dronten. Op zaterdag 31 oktober, van 10.00 tot 15.00 uur is er een Open Dag.

De vrijwilligers van de Voedselbank en Speelgoedbank hebben met heel veel hulp van diverse instanties/verenigingen/vrijwilligers en sponsors gewerkt aan het tot stand komen van deze nieuwe locatie, waar we ontzettend trots op zijn. Deze nieuwe locatie is klaar voor een toekomst waarin het zich laat aanzien dat de behoefte aan onze organisaties alleen nog maar zal toenemen. Klaar voor een toekomst waarin voldaan wordt aan de richtlijnen van de Voedsel en Waren Autoriteit. Klaar voor een toekomst waarin de vrijwilliger de te dure zorg moet aanvullen. Klaar voor een toekomst waarin de Voedselbank actief samen werkt met andere vrijwilligersorganisaties in Dronten om medeburgers die in de knel zitten, daar uit te helpen.

Wij nodigen u uit gebruik te maken van deze open dag om binnen te lopen, u rond te laten leiden en kennis te maken met de werkzaamheden van de Voedselbank en Speelgoedbank.

U bent van harte welkom!