Afbeelding
Mischa Massink

De winter kan wat IJsclub Dronten betreft beginnen

Sport

DRONTEN - IJsclub Dronten heeft vanmorgen de pomp aangezet. De komende dagen komt het water op de ijsbaan te staan. Daarna kan het wat de ijsclub betreft beginnen te vriezen.

Het bestuur van IJsclub Dronten heeft de afgelopen weken hard gewerkt om de natuurijsbaan en het terrein weer winterklaar te maken. Het duurt vanaf vandaag ongeveer vier dagen voordat er voldoende water op de baan staat. 

Schaatsgarantie

,,We hopen natuurlijk dat we komende winter de inwoners van Dronten een mooie ijsvloer kunnen bieden’’, aldus de ijsclub. Mocht dat niet lukken, dan biedt het bestuur ook dit seizoen weer schaatsgarantie. De leden kunnen dan een middagje gratis schaatsen op de kunstijsbaan van Leisure World.

Het bestuur heeft verder alle lidmaatschapskaarten in orde gemaakt. Deze worden de komende week door het bestuur bij de leden in de bus gedaan. Inwoners van Dronten, die nog geen lid zijn, kunnen zich nog tot 1 december tegen gereduceerd tarief aanmelden.

Ledenvergadering

De ijsclub houdt op maandag 7 december om 20 uur haar ledenvergadering. Dat gebeurt in het clubgebouw aan de Eskimolaan 1.

Aanmelden en informatie: www.ijsclubdronten.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Voedselbank Dronten
Voedselbank Dronten houdt open huis: "Vrijwilligers staan u graag te woord" 14 uur geleden
Kermis.
Wat is er woensdag te doen? Ketelsluis, kermis, angstexpert, Dorcas-winkel 14 uur geleden
Afbeelding
Infoavond over geluidsmetingen windparken Blauw en Groen in De Rede van Dronten 15 uur geleden