Kerstontbijt bij Open Coffee Dronten
Kerstontbijt bij Open Coffee Dronten jennifersauer.nl

61 Ondernemers netwerken in opperbeste stemming

Partnerbijdrages

DRONTEN - ,,Super! We hebben alleen maar positieve reacties gehad. 61 ondernemers hebben volop genetwerkt in een hele goede stemming. Het is allemaal heel positief.’’

Henk Manschot van Open Coffee Dronten komt superlatieven tekort om de netwerkbijeenkomst van vanmorgen bij grand-café Flavour te omschrijven. De netwerkorganisatie kon de ondernemers dankzij een aantal sponsors een kerstontbijt aanbieden en dat bleek een goed plan te zijn geweest.

Ook in 2016

Manschot was onder andere blij met het feit dat de gemeente zich spontaan als sponsor had aangemeld en met de aanwezigheid van wethouder Dirk Minne Vis. Hij kon de aanwezigen vanmorgen mededelen dat de netwerkbijeenkomsten ook in 2016 doorgaan, mede dankzij de steun van De Meerpaal en de Rabobank.

Rob te Velde en Tona Versluis gaven tijdens het ontbijt een presentatie van hun bedrijven. Karin de Graaf vertelde over haar initiatief om asielzoekers bij inwoners thuis een diner aan te bieden en Wim Kooi van Triskellon sprak over zijn ‘Serious Loopbaan Request’.

Foto: Jennifer Sauer Photography