De wedstrijdgroep van Swift'64
De wedstrijdgroep van Swift'64 Swift'64

Swift’64 houdt turntest voor talentvolle meisjes

Sport

SWIFTERBANT - De afdeling gymnastiek van sportvereniging Swift’64 houdt op dinsdag 31 mei om 17.30 uur een turntest voor meisjes geboren in 2008, ’09 en ’10. De vereniging kijkt deze avond wie er geschikt zijn om lid te worden van de wedstrijdgroep turnen.

De gymnastiekvereniging houdt twee keer per jaar een test onder leiding van turntrainster Ria Mulder. Aan de hand van twintig oefeningen worden de deelnemende meisjes beoordeeld.

Op je kop staan

,,Ben jij sterk of juist heel lenig? Hou je van rollen, springen, zwaaien en op je kop staan? Doe dan mee!’’, schrijft de gymnastiekvereniging in een oproep.

De wedstrijdgroep van Swift’64 bestaat uit ongeveer vijftien turnsters, die meedoen aan wedstrijden in de vierde en vijfde divisie. Zij trainen twee keer in de week op de dinsdagavond en de zaterdagochtend.

Nieuwe trainer

Swift’64 is ondertussen dringend op zoek naar een nieuwe turntrainer. ,,Het gaat met name om een trainer die de zaterdagtrainingen voor zijn of haar rekening kan nemen’’, meldt Heleen Keuning namens het gymnastiekbestuur.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met: turnen@swift64.com.


Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 22 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 22 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 23 uur geleden