Swifterbant en Biddinghuizen krijgen eigen Vraagelkaar CafƩ

Algemeen

BIDDINGHUIZEN/SWIFTERBANT - Na een editie van het Vraagelkaar CafĆ© in Dronten worden er binnenkort soortgelijke cafĆ©ā€™s gehouden in Biddinghuizen en Swifterbant: op vrijdag 24 juni in Educatief Centrum Biddinghuizen en op woensdag 29 juni in kerkcentrum De Hoeksteen in Swifterbant. Beide cafĆ©ā€™s zijn van 9.30 tot 13 uur.

Vraagelkaar is een beweging die zorgt dat inwoners van Flevoland iets voor elkaar kunnen betekenen. Mantelkring Dronten sluit hier bij aan. De cafĆ©'s wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente, Ladiesā€™ Circle Flevoland, leerlingen van Landstede en de praktijkschool.

Ontmoeten en verbinden

Na een uitleg door Janet Turkstra volgt er een ā€˜inspiratieworkshopā€™, waar wordt gekeken hoe buurtgenoten iets voor elkaar kunnen betekenen.

Aansluitend zijn er zes cafĆ©ā€™s met elk hun eigen thema: massage, nagels lakken, haken, borduren, koken, praten, spelen en ICT.

Sprankje geluk

Janet Turkstra: ,,Vraagelkaar is een beweging vol sprankjes geluk. Wilt u graag wandelen, fietsen of een kopje koffiedrinken met iemand? Af en toe een spelletje doen of heel graag eens met een ander naar het theater? Dat kan. Via Vraagelkaar komt u met mensen in contact die dit ook willen.ā€™ā€™

Aanmelden: www.vraagelkaar.nl/cafe.


De lezers van DeDrontenaar.nl vonden dit drie jaar geleden de belangrijkste kenmerken van Swifterbant.
Dorpsbelangen Swifterbant zoekt drie foto's: "Ja, dit is typisch Swifterbant" 15 uur geleden
De Industrieweg in Swifterbant.
Een Boompje Opzetten | Watercipressen of Chinese moerascipres in Swifterbant Een Boompje Opzetten 16 uur geleden
Vorige winnaars van Het Beste Idee van Dronten.
Wat is er donderdag te doen? Peuter- en kleutergym, Het Beste Idee van Dronten 16 uur geleden