Afbeelding

Zesde Feest Lokaal op zaterdag 12 november 2016

Algemeen

Op zaterdag 12 november a.s. pakken Ladies Circle 09 & 42 en de Tafelronde 168 Lelystad & 122 Dronten wederom groots uit. Voor de zesde keer organiseren zij Feest Lokaal in Cultus Inn in Dronten. Een geweldig benefietfeest waarbij de opbrengst voor goede doelen beschikbaar wordt gesteld. Dit jaar is wederom de ambitie om de hoge opbrengst van vorig jaar te evenaren.

Tijdens Feest Lokaal gaan we weer knallen! De muzikale beats worden dit jaar verzorgd door Nederlands grootste top coverband MOOD en de DJ G-Roon. Net zoals de afgelopen vijf jaar wordt het evenement georganiseerd door de serviceclubs Ladies Circle Dronten en Flevoland en Tafelronde 168 Lelystad en Tafelronde 122 Flevoland. Vorig jaar bracht het feest het geweldige bedrag van €20.000,- op. Dit jaar hoopt de organisatie nog meer geld op te halen!

Dit jaar komt de opbrengst van het feest ten goede aan vijf lokale doelen: Vraag Elkaar, OpenJeHart, sportclub Flevostar Dronten, het Geert Popkema Jeugdfonds en Kwintes d’Etalage Dronten.

Wilt u ook een topavond en bijdragen aan een goed doel? Kom dan zaterdag 12 november a.s. naar Feest Lokaal van 21.00-02.00 uur in Cultus Inn te Dronten. Kaarten a €15,- zijn te bestellen (zo lang de voorraad strekt) via feestlokaal@gmail.com of via Facebook: Feest Lokaal. Kaarten zijn ook te verkrijgen bij Keurslagerij Klaver en Gavi Wijnkopers in Dronten

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 18 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 19 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 19 uur geleden