Afbeelding
Voedselbank Dronten

Wei Ming bedankt medewerkers Dorpsboerderij namens Voedselbank Dronten

Algemeen

DRONTEN - De medewerkers van Dorpsboerderij Dronten verrichten al ruim een jaar werkzaamheden voor de voedselbank. Als dank daarvoor kregen zij de afgelopen week een complete Chinees-Indische maaltijd aangeboden. Dit werd verzorgd door restaurant Wei Ming.

De medewerkers van de zorgboerderij helpen Voedselbank Dronten door groenten, fruit en aardappelen in kleinere hoeveelheden te verpakken.

De heer en mevrouw Chan

,,Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee’’, aldus de voedselbank, ,,Wij hebben daarom eens rondgevraagd of er in Dronten een ondernemer is die iets extra’s voor de medewerkers van de Dorpsboerderij zou willen doen. En de heer en mevrouw Chan van restaurant Wei Ming aan ’t Ruim wilden daar graag aan meewerken.’’

Het restaurant verzorgde donderdag een maaltijd, die door vrijwilligers van de voedselbank naar het theehuis van de Dorpsboerderij werd gebracht. Nadat iedereen volop genoten had van de gerechten werd de maaltijd afgesloten met een koude versnapering die, zelfs met het koude weer buiten, in goede aarde viel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 22 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 22 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 23 uur geleden