Afbeelding

Breng uw stem uit via DeDrontenaar.nl: Publiek bepaalt zèlf de thema’s voor Politiek Café

Algemeen

DRONTEN - Het publiek bepaalt zelf waarover op donderdag 2 maart wordt gediscussieerd tijdens het Politiek Café in De Meerpaal. De organiserende politieke partijen leggen de inwoners tien stellingen voor. Een internetverkiezing gaat uitwijzen welke drie thema’s er worden behandeld.

,,De Tweede Kamerverkiezingen staan voor de deur. Wilt u een discussie met politici uit Dronten over landelijke onderwerpen? Of wilt u juist in gesprek over thema’s uit de gemeentepolitiek? Laat het ons weten’’, aldus de organisatie van het Politiek Café.

Drie gespreksonderwerpen

Het Politiek Café wordt gehouden op 2 maart om 19.30 uur in De Meerpaal. Het programma bestaat uit drie gespreksonderwerpen. In de eerste ronde gaan steeds vertegenwoordigers van de politieke partijen uit Dronten met elkaar in debat. In de tweede ronde komen alleen de bezoekers aan het woord.

Eén van de doelen van de avond is om de Drontenaren actief te betrekken bij de politiek. Daarom bepaalt het publiek de gespreksonderwerpen. Er kan worden gestemd tot woensdag 1 maart 18.00 uur.

Stemmen op thema's:

Tweede Kamerverkiezingen

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 22 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 23 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 23 uur geleden