Anneke Popa (SP)
Anneke Popa (SP)

Column SP | Niet stemmen = Rutte steunen

Algemeen

Lijst 4
SP

Er wordt de laatste tijd gesproken over de boze witte man. Wij weten zeker dat er veel meer mensen boos zijn, niet alleen de witte man.

Boos over te weinig huurwoningen, boos over de te hoge zorgkosten, boos over het iedere maand niet uitkomen met het geld, boos over het verplicht werken met een uitkering, boos op de banken, boos op de politie, boos op de gemeente, boos op Den Haag, boos op de… politiek.
Is die boosheid terecht? De SP weet wat er leeft bij de mensen. Wij zien wat er in de praktijk gebeurt: vrachtwagenchauffeurs die werkloos op de bank zitten, omdat chauffeurs uit Oost-Europa hier rijden voor ruim 300 euro per maand.

Een moeder met drie kinderen die op straat komt te staan, omdat er geen huis beschikbaar is. Jongeren die geen vaste baan krijgen. Kwetsbare ouderen die te weinig ondersteuning thuis krijgen.

De rijken worden steeds rijker en de armen steeds armer. Voor al deze mensen staat de SP op de barricaden, ook na de verkiezingen. De SP is voor een eerlijke samenleving waar iedereen kan bouwen aan een toekomst.?Gaat u uit boosheid niet stemmen, dan geeft u Rutte nog vier jaar erbij. U kunt dan beter blanco stemmen, of nog beter: SP!

Anneke Popa
afdelingsvoorzitter SP Dronten

Columns Tweede Kamerverkiezingen

Voedselbank Dronten
Voedselbank Dronten houdt open huis: "Vrijwilligers staan u graag te woord" 11 uur geleden
Kermis.
Wat is er woensdag te doen? Ketelsluis, kermis, angstexpert, Dorcas-winkel 11 uur geleden
Afbeelding
Infoavond over geluidsmetingen windparken Blauw en Groen in De Rede van Dronten 12 uur geleden