Henk en Joke Stoer.
Henk en Joke Stoer. eigen foto

Gouden IJsvogel voor Henk Stoer: „Veel werk verricht voor Biddinghuizen”

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Dorpsbelangen heeft haar gouden ijsvogel 2020 uitgereikt aan Henk Stoer. „Een keuze, gebaseerd op het vele werk dat Henk Stoer de afgelopen decennia heeft verricht voor Biddinghuizen”, aldus het bestuur.

Stoer is penningmeester en voorzitter van geweest van stichting MFG 2, penningmeester van De IJsvogel, penningmeester van de Milleniummusical, nog steeds penningmeester van Dorpsbelangen en lid van de Croll. Namens de gemeente Dronten heeft hij zitting in deze Commissie Regionaal Overleg Luchthaven Lelystad.

Opgespeld door Joke

De Gouden IJsvogel werd hem opgespeld door zijn echtgenote Joke. In verband met de anderhalve meter kon Dorpsbelangen-voorzitter Joop de Jager dit niet zelf doen. Bestuurslid Corien op ’t Hof maakte de uitreiking compleet door het aanbieden van een grote bos bloemen.

Normaal wordt de Gouden IJsvogel uitgereikt op de najaarsvergadering van Dorpsbelangen. Omdat de voorjaarsvergadering nog niet zo lang geleden is gehouden, heeft het bestuur besloten de najaarsvergadering te laten vervallen.

Gouden IJsvogel

Dossier MFG Biddinghuizen