Halloween Fright Nights
Halloween Fright Nights eigen foto

Fracties vragen uitleg over plotselinge koerswijziging Halloween Fright Nights

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Walibi Holland zegt verrast te zijn door de mededeling van de gemeente Dronten, waarbij een coronatoegangsbewijs opeens nodig is voor de Halloween Fright Nights. Drie fracties in de gemeenteraad willen duidelijkheid: „Vindt het college dat een dergelijke ingrijpende wijziging een week voor aanvang naar de organisatie te verantwoorden is?”

VVD, ChristenUnie en SP wijzen erop dat de plotselinge koerswijziging erin hakt bij het attractiepark: „Het resulteert volgens Walibi in een ingrijpende aanpassing van de werkwijze en een grote kostenpost. Ook zorgt het voor onrust bij een deel van de bezoekers.”

Tegemoetkomen

Het trio wil weten waarom Walibi in eerste instantie wel een zogenaamde ‘doorstroomlocatie’ was en later niet. Ook vragen ze of het gemeentebestuur mogelijkheden ziet om Walibi en de bezoekers tegemoet te komen.

Voor de toekomst vragen de drie fracties ook duidelijkheid: „Hoe wil het college voor grote evenementen als bijvoorbeeld Opwekking of Mud Masters voorkomen dat er kort voor aanvang grote wijzigingen moeten worden doorgevoerd?”

Halloween Fright Nights

.

DeDrontenaar.nl

Tips voor de krant? Stuur een e-mail naar redactie@DeDrontenaar.nl of een WhatsApp naar 06 1938 9571.
Volg DeDrontenaar.nl op Facebook. Abonneer je gratis op onsYouTube-kanaal.