De winnende sleepboot.
De winnende sleepboot. Foto: De IJsvogel

Sleepboot Diana wordt ‘Sleepboot van het jaar’

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - De sleepboot Diana is tijdens het Sleepbotenfestival in Biddinghuizen uitgeroepen tot ‘Sleepboot van het jaar’. “De keuze was enorm moeilijk, want eigenlijk waren alle aanwezige boten prachtig en zeer uniek!”, laat De IJsvogel in een bericht weten. 

De IJsvogel kijkt terug op een naar eigen zeggen ‘supergeslaagde’ editie van het Biddinghuizer Sleepbotenfestival. Onder fantastische weersomstandigheden was het aantal bezoekers boven verwachting. Terwijl sleepboot Diana de titel voor sleepboot van het jaar in de wacht sleepte, werd de teleurstelling vanwege het annuleren van de kermis grotendeels vergeten door de aanwezige springkussens en suikerspinnen. “Het sfeertje werd extra gezellig door de optredens van de diverse bands.”

Ideeën

De IJsvogel staat altijd open voor suggesties om het festival nog beter te maken, zo vertelt Teun van Beek namens de organisatie. “We kijken terug op een heel geslaagd evenement, wat niet wegneemt dat we altijd open staan voor suggesties. Heb je leuke ideeën die mooi bij dit festival zouden passen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. We zijn op diverse manieren te bereiken, onder andere via Facebook, maar natuurlijk ook via onze website www.ijsvogel.net.”

Daarnaast is De IJsvogel ook nog op zoek naar helpende handjes. “Heb je zin om mee te denken en mee te werken? Dan zijn we zeker op zoek naar jou”, aldus Van Beek.