Commissaris van de koning Leen Verbeek (tweede van links) met onder andere wethouder Peter van Bergen en burgemeester Jean Paul Gebben.
Commissaris van de koning Leen Verbeek (tweede van links) met onder andere wethouder Peter van Bergen en burgemeester Jean Paul Gebben. Foto: Eigen foto

Commissaris van de Koning neemt kijkje op noodopvang

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Commissaris van de Koning Leen Verbeek bracht onlangs een bezoek aan de noodopvang voor asielzoekers in Biddinghuizen. Hij kreeg een rondleiding en voerde onder andere gesprekken met het college van burgemeester en wethouders. 

"Ik ben onder de indruk van het werk waarmee deze noodopvang in een zeer korte tijd is gerealiseerd. Tot en met april 2023 hebben hier zo’n 1500 personen hun tijdelijk verblijf. Daarnaast ook prettige gesprekken met het college van burgemeester en wethouders", meldt de commissaris van de koning via social media. 

Na zijn bezoek aan de noodopvang ging Verbeek ook nog naar het gemeentehuis in Dronten, waar hij onder andere sprak met de verschillende fractievoorzitters van de gemeenteraad van Dronten.