Afbeelding
The House of Books

Boek speelt zich af in Ketelmeer: „Sinistere setting van deze thriller bestaat echt”

Cultuur

DRONTEN - Een meisje van 15 uit Kampen dat van huis wegloopt en met een oudere man een alternatief leven leidt op een onbewoond eilandje in het Ketelmeer. Marion Pauw schrijft erover in haar nieuwste thriller ‘Vogeleiland’.

Marion Pauw (1973) debuteerde in 2005. Ze brak drie jaar later definitief door met Daglicht, waarmee ze de Gouden Strop won. Deze thriller boekte internationaal succes en is ook verfilmd.

Onbewoond eiland

In haar nieuwste boek schrijft ze over Marianne. Op haar vijftiende liep ze van huis weg om nooit meer iets van zich te laten horen. Jaren later kampt haar zusje Nicole nog steeds met het trauma. Ze besluit naar Spanje te verhuizen, maar ook daar kan ze niet aan het verleden ontsnappen. Een bijzondere verschijning doet de hoop dat haar zus nog leeft oplaaien en leidt haar naar het onbewoonde Vogeleiland.

De uitgever schrijft over het boek: „Een zinderende thriller waarvan het verhaal je ongetwijfeld lang bij zal blijven. En pas op: Vogeleiland, de sinistere setting van deze thriller, bestaat echt.”

Vogeleiland

  • Auteur: Marion Pauw
  • Uitgever: The House of Books
  • Bindwijze: paperback
  • Aantal pagina’s: 272
  • Prijs: € 21,99

.