Afbeelding
Foto: Wouter Foppen

Proeflesweek in de Meerpaal: ‘Laat creativiteit de vrije loop’

Cultuur

DRONTEN - De Meerpaal organiseert van maandag 9 januari tot en met zaterdag 14 januari een Proeflesweek. De gehele week is iedereen welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in de lesruimtes, docenten te ontmoeten én natuurlijk om zelf mee te doen.

Tijdens de Proeflesweek kunnen bezoekers hun creativiteit de vrije loop laten en plezier beleven met muziek, dans, theater en beeldende vormgeving. Het is mogelijk om samen met vrienden lessen te volgen, maar ook privéles behoort tot de mogelijkheden. 

“Denk aan Kleuterdans, Jazz-streetdance, Musicalles, Fotografie, kom zingen bij Sweet Sixty of bij de Swifter Smarties, of kom in beweging met Yoga voor Ouderen en Seniorengym. Wegens succes nieuw vanaf januari: een extra les Body & Balance op maandagavond en een extra les ZitDans op woensdagmiddag”, laat de Meerpaal weten.

Er zijn niet alleen lessen in de Meerpaal; voor de cursussen Seniorengym en Stoelgym kan men ook terecht in het MFC De Binding in Biddinghuizen en in De Steiger in Swifterbant (bij voldoende aanmelding). Het hele programma is te vinden op www.meerpaal.nl/proeflesweek.